CoVid-dal kapcsolatos tájékoztatás

Áldás békesség! Kedves Testvérek!
"...Ő mondotta: Nem hagylak el, sem el nem távozom tőled; Úgy hogy bízvást mondjuk: Az Úr az én segítségem, nem félek; ember mit árthat én nékem?" (Zsidó 13, 5-6)

Szeretném mindenki szíves figyelmébe ajánlani a mai napon kiküldött MRE közleményt: https://www.reformatus.hu/egyhazunk/hirek/istentiszteleteket-az-egeszsegugyi-szabalyok-betartasaval/
A leírtak figyelembevételével vasárnaptól a következő változások lépnek életbe egyházközségünkben:

2 istentiszteletet tartunk, amelyre 8.30-tól az 50 év alattiakat és gyermekeiket, 10.00 órától pedig az 50 év feletti Testvéreket várjuk.

nehéz döntés, de gyermek-istentiszteletet vasárnaptól átmeneti ideig NEM tartunk. Gyülekezetünk honlapján természetesen lesznek elérhető gyermek-alkalmak.

a presbiter testvérek mindenkit, aki a templomba lép, figyelmeztetnek a helyes (orrot is eltakaró) maszkviselésre, a kézfertőtlenítés fontosságára, valamint a szükséges védőtávolság betartására. Ez utóbbi érdekében vasárnaptól 1 padsorban csak 3 ember foglalhat helyet.

fokozottan kérjük a Testvéreket, hogy betegen (akár csak gyenge tüneteket észlelve) bármennyire is vágyakoznak, de ne jöjjenek a közösségbe.
KÉREM MINDENKI VONATKOZTASSA MAGÁRA A KÖZLEMÉNYBEN FOGLALTAKAT ÉS CSELEKEDJEN FELELŐSSÉGTELJESEN! KÖSZÖNÖM!

Testvéri üdvözlettel: Hekli Katalin